Jag behöver alla tips jag kan få! Min son är 5 månader och ÄLSKAR att amma. Finns inget han hellre gör, och så har det varit sen han föddes. Under nätterna så har han varit kinkig under en väldigt lång tid, och vill sova med bröstet i munnen hela natten. Det resulterar i att jag inte sover speciellt djupt, och jag blir även otroligt stel i kroppen eftersom jag ligger stilla i samma position hela natten. Jag har absolut inget problem med, och önskar inget hellre, att mata och få lägga tillbaka honom i sig säng så jag kan få några timmar ostörd sömn. Det gör heller inget om han sover halva natten med mig, och halva i sin säng. Bara jag får några timmar att sova i den position jag själv vill. Han tar inte tröstnapp, och det funkar inte att söva honom på något annat sätt än bröstet eftersom han vaknar så fort man lägger ner honom. Jag har även under en period legat i hans bedsidecrib för att amma honom och sen kliva undan. Men han vaknar oftast så fort jag tar bort bröstet ur munnen på honom. Jag älskar att amma och kommer inte sluta, och jag kommer inte heller börja ge honom ersättning, så inga sånna tips behövs. Huuuur har ni andra gjort?!😫