Min lilla tjej är snart 5 månader gammal och har fått två tänder än så länge. Det plus att hon lärt tag ta tag i saker och stoppa dom i munnen gör att ALLT ska in. Igår lyckades hon sätta in en MAM napp (night 0-6 månader) på tvären och hennes käke låste sig totalt! Hon kunde inte skrika pga hur nappen satt och jag såg bara paniken i hennes ögon och hur munnen fylldes med blod. Den satt verkligen stenhårt men tillslut fick jag loss den -med våld ska tilläggas! När den väl var ute kom tårarna och skriken och jag har väl aldrig varit så lättad. Aldrig mer en MAM napp med den utformningen på skölden! Mannen och jag googlade lite på detta sen på kvällen och samma sak har hänt fler föräldrar... Så till alla föräldrar, välj andra nappar med runda sköldar så ni inte behöver vara med om detta ni med, fy f*n!