Vår 5 åringe pojke (nyss fyllda 5) har säkert sen han var 3 år något haft växtvärk. Vad vi tror och hoppas är växtvärk. Han har det jätteofta! För ofta. Flera ggr i veckan! Sen kan det upphöra 1-2 veckor o sedan återkomma igen. Vi reagerade ej i början. Jag hade själv mkt växtvärk som barn. Vi tänkte att det är växtvärk. Normalt i denna ålder osv. Men nu har det pågått så länge! Vi kontaktade vc som enligt läkaren där menade att det är vanligt och eftersom det växlar ben och vi ej ser någon svullnad el så och det endast förekommer under kvällar nätter så är det högst troligast växtvärk och bara att massera och ge smärtlindring vid behov. Vi skulle dock återkomma om det blir värre el kvarstår. Nu skickade jag på 1177 att jag önskade tid till läkare. Sonen är otröstlig och har så ont så ont. Jag lider verkligen av att se det. Nu sover han igen efter Alvedon. Men oj vad tankarna far runt hos mig. Och så massa skräckscenarion!!!! Är det någon här vars barn haft växtvärk så mkt och så lång tid? Usch jag klandrar mig själv nu som ej tagit tag i detta tidigare!!!!