Hej! Finns det någon här med erfarenhet av white spots? Jag är drabbad av detta i ena bröstet, vilket fått till följd att amningen varit allt annat än en dans på rosor för mig. (1-2 mjölkstockningar i veckan de första två månaderna och därefter 1-2 gånger i månaden). Nu fungerar amningen jättebra sedan i somras, dock kvarstår problemet med white spots i form av att de återkommer så fort min son inte regelbundet äter (jag använder då pump, vilket inte är på långa vägar lika bra på att motverka dem). Jag har även problem med att bröstvårtan är stel/torr på den sidan samt så har jag ett mindre hål mitt på och som en "krater" på vänstersidan efter de två största propparna. Nu är min son 5 månader gammal och har så smått börjat äta annan mat, vilket innebär att jag snart kommer trappa ner på amningen. Jag är dock rädd att det kommer innebära att propparna kommer tillbaka (jag räknar även kallt med att drabbas av ett antal omgångar mjölkstockning). Hur har det gått för andra white spots-drabbade att sluta amma? Hur har ni gjort och har ni märkt av propparna? Jag vore tacksam om ni ville dela med er av era erfarenheter.